Events Calendar

Daily View
Tuesday 18 February 2020, 03:20pm - 05:00pm
Hits : 7

JEMPUTAN KE MAJLIS MENANDATANGANI PERJANJIAN PERSEFAHAMAN (MoU) DI ANTARA UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM) DAN TESTHUB SDN. BHD.

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa, Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE) akan mengadakan Majlis Menandatangani Perjanjian Persefahaman (MoU) di antara Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) dengan TestHub Sdn. Bhd. seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 18 Februari 2020 (Selasa)
Masa : 3.20 petang
Tempat : Bilik Mesyuarat Utama, Canselori

3. Sehubungan dengan itu, FTKEE dengan sukacitanya menjemput YBhg. Datuk Wira/Datuk/Dato’/Profesor/Dr./Tuan untuk menghadiri majlis tersebut. Bersama-sama ini disertakan atur cara majlis untuk makluman YBhg. Datuk Wira/Datuk/Dato’/Profesor/Dr./Tuan.

4. Kehadiran dan kerjasama YBhg. Datuk Wira/Datuk/Dato’/Profesor/Dr./Tuan dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, wassalam.

b.p Dekan